miercuri, 20 iunie 2012

CITROEN lanseaza doua modele noi

Francezii de la Citroen au anunțat astăzi lansarea a două modele derivate din gama existentă. Este vorba despre C-Elysée și C4L, vehicule care au ca principală țintă piețele din Asia, Europa Centrală, Turcia și Rusia.

Conform producătorului francez, noul Citroën C-Elysée a fost conceput pentru a răspunde așteptărilor unei clientele exigente, în cautarea unui automobil atractiv și accesibil. Designul inovator ascunde un interior spațios, ideal pentru familii. În plus, clienții pot opta pentru o gamă largă de echipamente menite să asigure confort, de la aer condiționat cu afișaj digital, până la radioul cu funcție MP3 și hands-free Bluetooth. Pe anumite piețe, noul Citroën C-Elysée va fi disponibil și cu ultima generație de motoare VTi 72 CP. Produs la Vigo, în Spania, acest sedan în trei volume va fi lansat inițial în Turcia, Spania, Europa Centrală și Algeria la sfîrșitul lui 2012.

C4L, o versiune lungă a modelului C4, a fost creat pentru a acoperi piața sedanurilor, care în Rusia este formată în proporție de 43% din modele în trei volume, iar în China în proporție de până la 79%. Noul Citroën C4 L este poziţionat în partea superioară a segmentului C. La fel ca şi C4, modelul oferă toate atributele mărcii, de la finisaje de top, până la suspensia confortabilă și diferite dotări standard pentru confort. Acesta este primul model Citroën conceput de centrul de design din Shanghai. C4 L va fi dotat cu cele mai noi motorizări pe benzină ale companiei, THP 155/170 - dezvoltat în parteneriat cu BMW Group - și VTi 135. Ambele motoare pot fi cuplate la o nouă cutie de viteze automată sau la o cutie secventiala cu șase trepte. Pentru a îndeplini cât mai în detaliu cerințele fiecărei piețe, Citroën C4 L va fi fabricat în toate regiunile în care va fi vândut, la Wuhan în China și la Kaluga în Rusia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu