miercuri, 8 februarie 2012

GATES - Curea distributie, curea trasmisie, curea agregate, furtune de apa, furtune combustibil

Nume marcă:     GATES
Origine:     Belgium
Calitate:     Calitate premium
Garanţie:     Un an garantie
Produse:     Curea distributie, curea trasmisie, curea agregate, furtune de apa, furtune combustibil
Unde gasim aceste produse: www.vest-auto.ro


Pe langa multe brevetari si o tehnologie unica in fabricarea curelelor, tot de marca GATES se ataseaza si inventarea curelei de transmisie. Acesta inovat ie a fost baza dezvoltării companiei GATES. Împreună cu constructorii de autovehicule,
GATES dezvoltă sisteme de transmisie, distribuţie complete. Prin urmare GATES este furnizorul sistemului de pompa de ulei a modelului AUDI R8 şi cureaua care antrenează sistemul Start-Stop de la BMW. Ducati a apelat la serviciile companiei GATES, renumit specialist în distribuţii, în vederea propunerii unei soluţii teh
nice optime pentru cureaua de distribuţie la motoarele V2. În trecut, modelul V2 necesita intervenţie service la fiecare 5.000 km.
Cea mai recentă inovaţie a fost schimbarea materiei prime utilizate la producere a curelelor,chloroprena (material obţinut din cauciuc) cu EPDM care este un material cu durată de viaţă mai mare şi rezistent la solicitările termice ale motorului.
Această inovaţie este comparabilă cu introducerea şasiurilor de carbon în locul celor metalice.
Cel mai nou produs al GATES este cureaua Stretch Belt, o curea multicanelară elastică, care nu necesită întinzător.

In anul 1911, Charles Gates, un inginer minier in varsta de 32 de ani, a cumparat o companie foarte mica, numita “The Colorado Tire and Leather Company” (Compania de piele si cauciuc din Colorado). Cu 6 ani mai tarziu, fratele sau, John Gates, a inventat cureaua trapezoidala (V-Belt), o idee revolutionara pentru sistemul de transmisie al autovehiculelor. La sfarsitul anilor 50, compania “Gates Rubber Company”, cu sediul central in Denver (Colorado, SUA), a decis sa deschida prima fabrica de productie in Europa, in orasul Erembodegem, in Belgia.
In anul 1996, Gates Corporation a devenit parte a grupului “Tomkins PLC”, cu sediul central in Londra. Tomkins este un concern de talie mondiala cu activitati in domeniul industrial, in industia auto si constructii.

  Gates - Furnizor de echipament original pentru industria auto
Gates este furnizorul celor mai mari producatorii de automobile din intreaga lume, si este este furnizorul de curele de prim montaj numarul 1 la nivel mondial. Toate produsele Gates se remarca prin durabilitate si performante deosebite.
Cercetarea si controlul calitatii sunt baza succesului companiei Gates. Gates continua sa investeasca in cercetare si dezvoltare in scopul cresterii continue a nivelului calitatii, pentru a putea indeplini cerintele actuale si viitoare ale clientilor sai.

In industria auto pe plan mondial, Gates este sinonim cu produse de cea mai buna calitate. Faptul ca Gates furnizeaza piese origniale pentru prim montaj catre majoritatea producatorilor de autoturisme din intreaga lume, este garantia faptului ca si produsele fabricate pentru aftermarket sunt la acelasi nivel calitativ ca si cele fabricate pentru echipare originala.

                                                       
Gates - Furnizor al pietei “aftermarket”
Oferta Gates cuprinde curele de distributie PowerGrip® , curele de transmisie cu caneluri Micro-V® XF, si curele trapezoidale V-belts. Role intinzatoare si de ghidaj de cea mai buna calitate completeaza gama de curele Gates, alcatuind kit-uri de role si curele Gates, concepute special pentru inlocuirea tuturor componentelor sistemului.
Gates ofera deasemenea o serie de unelte menite sa usureze procesul de inlocuire a curelelor si a componentelor adiacente.

Gates ofera deasemenea o gama larga de furtunuri pentru sistemul de racire si furtunuri de combustibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu