miercuri, 15 februarie 2012

CASTROL - Ulei motor, ulei transmisie, lubrifianti

Nume marcă:     CASTROL
Origine:     United Kingdom
Calitate:     Calitate premium
Garanţie:     Un an garantie
Produse:     Ulei motor, ulei transmisie, lubrifianti
Unde gasim aceste produse: www.vest-auto.ro

Stiati ca recordurile de viteza au fost doborate de 21 de ori cu masini care foloseau ulei de motor CASTROL? Castrol este un factor determinant in competitiile cu motor. Printre echipele sponsorizatede Castrol regasim echipa de top a WRC Ford, campionul WTCC 2005 BMW, echipe din campionatul german DTM. Castrol a reusit sa fie recunoscut in intreaga lume datorita muncii serioase depuse de mai bine de un secol si a devotamentului fata de calitate.
Familia de uleiuri EDGE, cea mai noua gama de produse, intruneşte tehnologiile noi in interesul protejarii cat mai eficiente a motorului. Uleiul de motor pe langa ungere are si alte sarcini. Ungerea se poate considera “circulaţia sanguină a motorului”, avand rol important in racirea motorului, diminuarea zgomotului de funcţionare, protecţie anticorozivă, curatare si etansare.

Pe 19 martie 1899, charles “cheers” wakefield a bus bazele unei companii producătoare de ulei in anglia. Zece ani mai tarziu, produce un nou lubrifiant ce va revoluţiona transportul in prima jumătate a secolului 20. Noul ulei a primit numele de Castrol. Din acea zi acest nume este sinonimul inaltei calităţi, a marii performanţe şi a tehnologiei de varf în industria lubrifianţilor. Succesul companiei s-a bazat întotdeauna pe investiţiile facute in cercetare.
   

Charles -Cheers- Wakefield - 1899 – 1909

 În Martie 1899, Charles Wakefield fondează CC Wakefield & Co Ltd, care mai tarziu avea să devină Castrol. Lubrifiantul  Wakefield, patentat in anii 1890, a fost conceput pentru lubrifierea punţilor locomotivelor cu abur şi este folosit şi astăzi. Uleiul de motor Wakefield, marca Castrol, a fost înregistrat în 1909.

   
W. Handley conduce către victorie - Anii 1920

Castrol -R- ajută pionierii aeronauticii Alcock şi Brown pentru primul lor ybor non+stop peste Atlantic. În 1925, M. Campbell stabileşte un nou record mondial de viteză pe sol. W. Handley devine primul pilot ce reuşeşte să caştige 2curse Isle of Man TT într-o săptămană. Bentley caştigă cursa de la Le Mans în 1928 cu o viteyă medie de 69 mph.
   
Mercedes Benz - 1951 - 1960

Geoff Duke fotografiat la Marele Premiu al Belgiei , caştigă titlul mondial la clasa 500cc pentru echipa Norton în 1951. 2 ani mai tarziu, primul ulei de curse semi-sintetic, Castrol R20, este dezvoltat in parteneriat cu Mercedes Benz.
   
Bjorn Waldegard - 1978 – 1983

 Bjorn Waldegard caştigă Raliul Suediei şi titlul mondial la piloţi in anul următor. În 1983 Nelson Piquet (Brabham BMW) caştigă titlul mondial in Formula 1, Freddie Spencer (Honda) caştigă titlul mondial la clasa de 500cc şi Richard Noble stabileşte un nou record mondial de viteză la sol (633 mph) cu Thrust II.
   
Thrust SSC - 1996 & 1997

 G. Capellini devine campion mondial la Formula One Powerboat pentru a 4 a oară la rand în 1996. În 1997, Andy Green cu maşina Thrust SSC stabileşte un nou record mondial de viteză la sol, depăşind viteza sunetului 1227 kph. Jacques Villeneuve caştigă titlul mondial la piloţi in Formula 1 iar Williams caştigă titlul mondial la constructori.

   
Colin Edwards sărbătorind - 1999 & începutul secolului 21

 În 1999 Castrol sărbătoreste 100 de ani. Noul secol îl gaseşte pe Colin Edwards caştigand titlul mondial la Superbike cu o Honda VTR1000 SP-1. În 2001, G. Capellini devine o legendă a curselor de bărci de viteză, caştigand cel de-al şaselea titlul al său. Echipe ce folosesc Castrol, caştigă 5 titluri mondiale, între acestea cel de-al 10 lea titlu pentru pilotul de dragrace J. Force.               
   

Castrol poate oferi soluţia adecvată pentru aproape orice tip de aplicaţie. Gama vastă de uleiuri de înaltă calitate este rezultatul a peste 100 de ani de experienţă în dezvoltarea de lubrifianţi ce sunt în mod constant supuşi unor teste extreme în motorsport şi în tentativele de doborare a noi recorduri de viteză.


Uleiuri auto:

Castrol EDGE – cel mai bun ulei pentru motorul tău. Noul EDGE combină cea mai noua tehnologie de protecţie a motorului cu performanţa ridicată. Rezultatul acestei combinaţii îl reprezintă acceleraţia îmbunătăţită, economia de combustibil şi intrevalul de service extins.The Castrol EDGE range
   

Castrol Magnatec – alegerea ideală in cazul în care cauţi o soluţie care să îţi ofere încredere, fiabilitate şi protecţie. Tehnologia Castrol Magnatec furnizează protecţie activă şi continuă pentru a-ţi menţine maşina la parametrii optimi pentru o perioadă mai îndelungată.The Castrol Magnatec range
   
Castrol GTX – protecţie continuă pentru motorul tău de la furnizorul tău de încredere.

The Castrol GTX range

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu