luni, 6 februarie 2012

ATE - Saboti frana, placute frana, discuri de frana, sisteme de franare, piese hidraulice franare

Nume marcă:     ATE
Origine:     Germany
Calitate:     Calitate premium
Garanţie:     Un an garantie
Produse:     Saboti frana, placute frana, discuri de frana, sisteme de franre, piese hidraulice frana

Unde gasim aceste produse: www.vest-auto.ro

 





De brandul ATE se leaga solutii geniale tehnice care au avut un aport definitoriu in industria auto: primul sistem de franare cu pompa centrala de frana cu dublu circuit, primul sistem de servofrana asistatasi primul program de stabilizare electronic (ESP).

Produsele ATE au fost alese datorita calitatii superioare ca repere de prim montaj de producatori de autovehicule de renume, cum ar fi: BMW,Daimler-Chrysler, General Motors, Honda, Porsche, Toyota, Volkswagen.

In anul 1978 compania ATE a livrat sistemul de franare al autoturismului BMW M1 care a devenit o legenda. Din acest model BMW M1 s-au produs doar 450 de unitati. 


In anul 2008, la a 30-a aniversare, compania BMW, datorita rezultatelor exceptionale cu modelul M1 in raliuri a construit modelul cu denumireaBMW M1 Hommage(Onoare ).

In anul 2008 compania Toyota a acordat titlul de „Cel mai bun furnizor” companiei ATE.


Discurile ATE PowerDisc ocupa locul 1 din punct de vedere al calitatii in domeniul discurilor de frână. Ele au fost intens testate în cadrul intrecerilor sportive cu motor din întreaga Germania. Comparativ cu discuri de frână obisnuite, nu numai ca ofera un plus semnificativ de securitate pentru sofer si pasageri dar oferă si mai mult confort si rezista mult mai mare uzura. De aceste avantaje pot beneficia toate clasele de vehicule cu sau fara ABS. Asigura un codus în condiţii de maxima  siguranţă absorbind si indepartand umiditatea care ar putea să apara între discurile de frana si placute. Actiunea de franare se activeaza mai devreme si astfel si timpul duratei franarii este mai redus.

Discurile de frana ATE PowerDisc asigura un codus in conditii de maxima siguranta absorbind si indepartand umiditatea care ar putea sa apara intre discurile de frana si placute. Actiunea de franare se activeaza mai devreme si astfel si timpul duratei franarii este redus mult mai mult. Aceste caracteristici au fost indelung si atent verificate in cadrul unor drive-teste speciale, supravegheate de catre marii specialisti din domeniul sistemului de franare.

Calitatea produselor este foarte apreciata in cadrul service-urilor auto, de catre consumatorii finali, şi desigur, de catre producătorii de autovehicule din interaga lume. ATE reprezentand frecvent prima alegere pentru echipamentele originale devenind astfel lideri în sistemul de franare. Un exemplu foarte elocvent in ceea ce priveste atentia acordata de catre producatorul german pentru calitate o reprezinta si faptul ca ATE foloseste peste 160 de tipuri diferite de material in compozitia placutelor de frana in timp ce alti producatori folosesc maxim 4 sau 5 tipuri de material.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu