luni, 6 februarie 2012

Brembo - Discuri de frana, tamburi de frana, sisteme de franare

Nume marcă:     BREMBO
Origine:     Italy
Calitate:     Calitate premium
Garanţie:     Un an garantie
Produse:     Discuri de frana, tamburi de frana, sisteme de franare
Unde gasim aceste produse: www.vest-auto.ro






Stiati ca BREMBO produce sisteme de franare ceramice pentru masinile de curse inca din anii ‘80?!

Brembo este o marca de prestigiu in sporturile cu motor. Partenerii companiei sunt: echipa de Formula 1 Ferrari, Ducatti echipa de top a MOTOGP. De asemenea masinile sport de clasa superioara sunt echipate cu frane produse de BREMBO, ca de exemplu Ferrari, Maserati sau Aston Martin.

Cine prefera stilul de conducere sportiv sau conduce mult in conditii climatice extreme, se poate baza cu siguranta pe produsele dezvoltate de BREMBO care sunt testate atât in laborator cât si in conditii extreme de trafic.

Produsele BREMBO au castigat titlul de cele mai bune repere la sistemul de franare al anului 2008, titlu castigat de trei ori la rand, concurs organizat de ziarul german de specialitate Auto Motor und Sport. Brembo a obtinut 60.9% din voturile cititorilor!

Brembo construieste viitorul prin crearea unor produse de cea mai buna calitate: de la design, pana la turnare, de la prelucrare pana la asamblare, prin teste si simulari pe bancurile de testare, pe pista si pe strada.

Autoturisme
ECHIPAMENT ORIGINAL
Brembo creeaza si produce componente de sisteme de franare si module pentru clientii din intreaga lume. Produse: discuri de frana, etriere de inalta performanta, module pentru capatul de volan.

Datorita proceselor integrate si optimizarii intregului ciclu de productie, Brembo garanteaza cea mai buna calitate si o performanta superioara a produselor sale.
   

Aproape 500 de ingineri, specialisti si tehnicieni se dedica zilnic imbunatatirii continue a produselor, proiectate pentru diferitele tipuri de turisme. 
Abordarea Brembo nu se limiteaza la nevoile actuale ale pietei, ci este indreptata spre evolutia tehnologica a intregii arii de activitate, pe o perioada de cel putin putin zece ani din momentul actual.
Departamentul de cercetare si dezvoltare Brembo este localizat la Centrul de Cercetare si Dezvoltare, in cadrul Parcului Stiintifica si Tehnologic Kilometro Rosso.


Brembo Ceramic Brake System S.p.A.este o societate mixta Brembo S.p.A. si Daimler-Chrysler Ag, care se ocupa cu crearea si productia de discuri de frana carboceramice (CCM).
In Septembrie 2004 CCM a primit “Golden Compass”, cel mai important premiu pentru design din Europa.

Cu peste 1300 referinte de piese, Brembo are cea mai larga gama de discuri si tamburi din piata. Produsele noastre acopera peste 95 la suta din toate autoturismele si vehiculele comerciale in circulatie in acest moment in Europa.
Cercetarea avansata asupra produselor se foloseste de experienta companiei Brembo, pentru a reusi astfel sa ajunga la solutii noi si originale, cum s-a intamplat in cazul sistemului capilar de ventilatie patentat de Brembo.
La Dezvoltare sunt folosite sisteme sofisticate de calcul pentru a verifica transmisia de caldura de la suprafata de franare pentru a reduce riscurile implicate de vibratii.

Integrarea topirii in procesul de productie permite Brembo sa ofere produse superioare si solutii mai bune, prin diferentierea tipului de aliaj in functie de aplicatia la care urmeaza sa fie folosit.
Sistemul electronic de cantarire permite eliminarea oricarei diferente posibile in greutatea discurilor esapate, pentru a evita riscurile implicate de vibratii. 
Finisajul precis al suprafetei de franare, prin slefuire sau prin rotatie, in functie de specificatiile OE, asigura o mai buna potrivire a imbinarii si contactului placutelor.
Grosimea absolut uniforma a suprafetelor de franare asigura o performanta superioara, confort maxim si o durabilitate sporita a componentelor.
Toleranta extrem de precisa asigura valori corecte de rezistenta si eliminarea unor tipuri de vibratii ale discului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu