joi, 16 februarie 2012

EPS-FACET - senzori temperatura, senzori impulsuri, senzor presiune, bobine inductie, fise aprindere, sonde lambda, termostate, Producatori Piese Auto

Nume marcă:     EPS-FACET
Origine:     Italy
Calitate:     Calitate normala
Garanţie:     Un an garantie
Produse:     senzori temperatura, senzori impulsuri, senzor presiune, bobine inductie, fise aprindere, sonde lambda, termostate
Unde gasim aceste produse: www.vest-auto.ro

Ati observat ca, in cazul in care ati schimbat capacul delcou, platina,fisele de bujii autoturismul Dumneavoastra functioneaza mai bine? Daca da atunci stiti ce importante sunt aceste piese in functionarea perfecta a autoturismului.

Facet proiecteaza, dezvolta şi produce piese de schimb pentru autoturisme, senzori de motor, temperatura si nu numai, pentru aproape toate marcile de vehicule.
Prezent pe piata internationala a pieselor auto, Facet a oferit in toti acesti ani o gama extem de variata de produse, la calitate superioara dar si la preturi extrem de accesibile clientilor.

Facet colaboreaza de foarte multi ani cu marii producatori de automobile devenind un important furnizor de componente electrice pentru acestia.

Gama de produse Facet include: senzori temperatura, senzori impulsuri, senzor presiune, bobine inductie, fise aprindere, sonde lambda, termostate etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu