marți, 7 februarie 2012

Ferodo - Placute de frana, discuri de frana, saboti de frana

Nume marcă:     FERODO
Origine:     United Kingdom
Calitate:     Calitate premium
Garanţie:     Un an garantie
Produse:     Placute de frana, discuri de frana, saboti de frana
Unde gasim aceste produse: www.vest-auto.ro






Compania engleza Ferodo UK a fost infiintata in anul 1897, este prima mare companie care s-a specializat exclusiv in fabricarea pieselor la sistemul de frâne. În prezent este membru al grupului Federal Mogul si produce piese de schimb in 24 de tari.
De o 100 de ani livreaza piese de schimb la sistemul de franare pentru fabricile de autoturisme. Pe langa furnizarea pieselor de fabrica, este prezent si pe piata produselor after market, bineinteles aceste produse avand o calitate de fabrica. Pe langa fabricarea pieselor in serie un succes semnificativ a avut si cu gama de
produse Ferodo Racing in lumea sporturilor cu motor. Sisteme de frane Ferodo Racing utilizeaza multe echipe participante la concursurile Formula 1 si DTM, Nascar dar sunt prezenti cu produsele lor si in concursurile Moto GP si in categoria super cros.

Ferodo este una dintre cele mai cunoscute mărci, un lider în domeniul elementelor de fricţiune pentru sisteme de frânare, care este integrat acum în grupul de renume mondial, Federal-Mogul, producător de elemente de fricţiune. Dezvoltând tehnologii la scară cu adevărat globală, atât pentru clienţii OE cât şi Aftermarket, renumitele mărci Federal-Mogul, care includ Ferodo, Abex, Beral şi Necto, oferă soluţii de frânare pentru pretenţioşii specialişti auto din ziua de azi.

    Ales ca furnizor OE de către cei mai mari producători de automobile pe plan mondial, Ferodo testează plăcuţele de frână în mod exhaustiv, pentru a verifica compatibilitatea cu fiecare tip de sistem de frânare. Ferodo produce toate plăcuţele de frână utilizând aceleaşi tehnologii, materiale şi perfecţiune în fabricaţie care caracterizează producţia de piese OE. Gama noastră vastă de plăcuţe de frână Premier de calitate OE este completată de plăcuţele de frână cu caracteristici unice Ferodo SL Aftermarket, precum şi de gama de vârf ThermoQuiet care beneficiază de tehnologia patentată IMITM (Izolator Matriţat Integral).

    Această varietate deosebită de produse, pe lângă care există şi celelalte produse de calitate superioară Ferodo – discuri de frână, saboţi de frână, accesorii, componente hidraulice şi lichide de frână – reprezintă cea mai bună alegere, indiferent de cerinţele dumneavoastră legate de frânare.

Când este vorba de frâne, Ferodo este lider în echiparea originală: plăcuţele noastre de frână sunt dezvoltate împreună cu cei mai buni constructori de sisteme de frânare şi de autovehicule, şi se regăsesc aproape în fiecare marcă de autovehicul. Dintre autoturismele aflate în topul „Maşina anului
2008“ (alese de cititorii revistei “Auto, Motor and Sport”), de la Mini la autoturisme supersport, 80% din ele sunt dotate cu plăcuţe de frână Ferodo.

    Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bugatti, Bentley, Chrysler, Citroën, Dacia, Ferrari, Fiat, Ford, GM, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, Lamborghini, Lancia, Landrover, LDV, Maserati, Mazda, Maybach, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel / Vauxhall, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Saab, Seat, Skoda, Smart, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo.

    Furnizarea pentru competiţii mondiale de circuit şi raliu ajută inginerii noştri să testeze performanţele de frânare în cele mai dure condiţii. Pe baza acestei experienţe se dezvoltă noi tehnologii şi cele mai noi reţete de materiale pentru echiparea de serie. Toate acestea explică de ce suntem noi furnizori pentru cei mai buni producători de autovehicule din lume. Exact această tehnologie şi acest know-how le veţi regăsi şi în piesele noastre de schimb. Obţineţi astfel acelaşi nivel original de performanţă a maşinii şi aceeaşi durabilitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu