vineri, 6 aprilie 2012

HELLA - FARURI, SEMNALE, STOPURI, piese climatizare, stergatoare parbr. utilitare

Nume marcă:     HELLA
Origine:     Germany
Calitate:     Calitate de fabrica
Garanţie:     Un an garantie
Produse:     FARURI, SEMNALE, STOPURI, piese climatizare, stergatoare parbr. utilitare
Unde gasim aceste produse: www.vest-auto.ro

Hella - Idei azi pentru masinile de maine

Inca din 1899 Hella stabileste standardele in domeniul iluminarii auto, precum si a sistemelor electronice folosite pentru siguranta activa si confortul la volan. Hella este liderul incontestabil in ce priveste produsele inovative de iluminat, atat pentru producatorii de automobile cat si pentru pasionatii volanului, ale caror nevoi nu inceteaza sa existe odata cu apusul soarelui. Cu 24 000 de angajati, intre care 2 900 ingineri cercetatori, cu 70 de facilitati de productie, cu fabrici in Australia, Cehia, Germania, USA si, din 2005, si in Romania, Hella se afla in topul 100 al companiilor germane.

Noutatea anului 2008 este farul de semnalizare care are un design elegant si este fabricat prin utilizarea celei mai noi tehnologi LED fiind montat pe autoturismele Audi A5, Golf V. Rezultatul este perfect!

Pe langa o siguranta mai mare, avantajul tehnologie LED este ca consumul de energie este cu putin mai mare decat cel al unui bec traditional. Cine ar fi crezut ca durata de viata a becurilor LED este aproape de durata de utilizare a autoturismului! (in jur de 10.000 de ore de utilizare.)

Becul de frana LED Hella se aprinde cu 0.3 secunde mai repede decat un bec normal, la o viteza de 80 km/h insemnand distanta de 6.7 metri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu